René Zuithof

Mijn naam is Rene Zuithof, ik ben 58 jaar en al 32 jaar getrouwd met Irma Zuithof.
Samen hebben wij drie kinderen Jarno, Matthijs en Hilke. 
Mijn hobby's zijn: Motorrijden, auto's, motorevenementen bezoeken en ik ga iedere thuis wedstrijd naar Heracles, met vrienden klanten en familie.

Wij zijn al sinds 2003 sponsor van deze mooie club en ik ben dan ook erg trots op het vernieuwde stadion, het is er gemoedelijk en ik ontmoet daar vele bekenden, erg gezellig!!

Vanaf 2001 tot en met 2014 waren wij hoofdsponsor van RKSV Bornerbroek afdeling voetbal en handbal, vanaf 2015 zijn we met een aantal ondernemers gezamenlijk sponsor van Support voor Bornerbroek, wij vinden het fijn om wat voor de gemeenschap te betekenen. 

In 2015 ben ik 10 dagen met een stel vrienden naar de race op het eiland Man geweest. Hier heb ik erg van genoten. 

In 1992 hebben Irma en ik de zaak van mijn vader overgenomen.
Mijn vader is in 1961 begonnen in een klein schuurtje en door hard werken is daar autobedrijf Zuithof door ontstaan.
Bij ons werken 15 mensen, we hebben een hecht team, een monteur in dienst die al 42 jaar voor ons werkt en 5 medewerkers die al meer dan 25 jaar bij ons werken.
Hier ben ik trots op we hebben samen heel wat lief en leed gedeeld en dat schept een band.
We hebben een werkplaats, eigen schadeafdeling, tankstation, eigen lease maatschappij en wij verhuren auto's.
Wij zijn Subaru dealer en Service dealer van Daihatsu, daarnaast hebben wij een ruim assortiment gebruikte auto's in de showroom staan. 

Ik ben vanaf de oprichting lid van het bestuur van de ondernemers vereniging de Doorbraak. Dit doe ik met erg veel plezier omdat ik het leuk vind om andere ondernemers te spreken en samen te praten over het ondernemerschap.
De evenementen die wij organiseren worden goed bezocht en het doet mij goed dat de mensen tevreden zijn over onze vereniging.