Jan Stamsnijder

Mijn naam is Jan Stamsnijder , 56 jaar, getrouwd met Monique ten Brummelhuis. We hebben samen 2 zonen, Kevin en Mick en 1 dochter Tess. Ik ben al jong begonnen in de bouw. Daarna ging ik als Zzp'er aan de slag en op 1-1-1989 was Bouwbedrijf Stamsnijder-Homan een feit. Dit ben ik gestart met mijn collega Homan uit Enter. We hebben fantastische jaren gehad, vanaf 2009 een paar mindere jaren maar gelukkig trekt de economie weer wat aan en dat merken wij ook.
Graag ga ik naar de wedstrijden van FC Twente als fanatiek supporter. Verder tennis ik graag, hou van skiën en ga ik graag op reis, waarvan de laatste jaren een paar verre reizen. Mijn gezin staat bij mij op nummer 1 en hou ik enorm van gezelligheid . In 2009 ontstond het idee voor een ondernemersvereniging in Bornerbroek waarvoor ik als voorzitter werd gevraagd. Ik heb  hier niet lang over na hoeven denken en heb er tot op heden geen minuut spijt van gehad. Samen netwerken, ondernemers leren kennen en contacten met o.a. overheidsinstellingen zorgen ervoor dat je geïnformeerd blijft en veel kunt leren. Als vereniging organiseren we vele leuke uitjes, leerzaam en boeiend, hebben we interessante sprekers. Alles wat actueel is kan aan bod komen. Kan iedereen aan raden om lid te worden van deze mooie vereniging.