Irene Meulenkamp

Mijn naam is Irene Meulenkamp, 46 jaar, getrouwd met Martin Meulenkamp. Samen hebben we 4 kinderen Maudi, Mies, Indy en Lois. Meulenkamp Tweewielers is het bedrijf waarvan we samen eigenaar zijn.

Na heel wat jaren bij de Rabobank te hebben gewerkt als adviseur bedrijfsverzekeringen ben ik in 2010 in het tweewieler bedrijf van Martin gaan werken. Wij verkopen nieuwe en 2e hands fietsen, zowel de normale stadsfiets als ook de tegenwoordig zeer populaire e-bike. Daarnaast hebben we een sportieve afdeling, met racefietsen en mountainbikes en verkopen we daarbij passende kleding en accessoires. Uiteraard kan de klant ook voor onderhoud en reparatie van zijn fiets bij ons terecht. Martin houdt zich binnen ons bedrijf bezig met de verkoop en reparaties van fietsen;  tot mijn taken behoren de administratie, verkoop van kleding, organiseren van activiteiten en wat er zoal nog meer op mijn bureau komt :-).

In 2012 werd ik gevraagd toe te treden tot het bestuur van OV de Doorbraak in de functie van penningmeester. Omdat ik niet in Bornerbroek geboren en getogen ben, leek mij dit een unieke kans om een groot aantal Bornerbroekse ondernemers te leren kennen. Nu dit het geval is, is mijn doelstelling leden met elkaar in contact te brengen, van elkaar te leren, waar mogelijk met elkaar samen te werken of eenvoudig een leuke avond te organiseren  in een ontspannen sfeer.