Geraldine Dijk

Mijn naam is Geraldine Dijk, ik kom oorspronkelijk uit Borne, maar woon alweer 14 jaar in Bornerbroek, ben getrouwd met Wim en heb twee kinderen, Joyce en Youri. Ondernemen zit in mijn genen. Vanaf mijn 19e ben ik al ondernemer en zie voortdurend kansen en mogelijkheden. Ik ben begonnen met een aantal bakkerswinkels in Twente en op dit moment hou ik me al geruime tijd bezig met het begeleiden van echtscheidingen en mediator werkzaamheden. De combinatie van het financiële en menselijke is mij op het lijf geschreven. Door mijn opleiding tot Register Financieel Echtscheidings Adviseur en Mediaton kan ik mensen deskundig begeleiden.

Ik ben één van de initiatiefnemers van het oprichten van de ondernemersvereniging de Doorbraak Bornerbroek. Mijn grootste doel is om mensen aan elkaar te verbinden. Elkaar leren kennen is elkaar wat gunnen. “Alleen kunnen we maar weinig, samen kunnen we heel veel!”
Ik vind dat de ondernemersvereniging een laagdrempelige vereniging is. Er zijn verschillende soorten activiteiten; bedrijfsbezoeken, kennisoverdrachten en informele bijeenkomsten. Door deze veelzijdigheid is er altijd wel een bijeenkomst wat de leden aanspreekt.